Activitats #ScoutsACasa de la setmana del 13 al 19 d’abril

Si es perdéreu les activitats de la setmana del 13 al 19 d’abril, podeu trobar-les ací per a que pugau consultar-les i realitzar-les quan decidiu:

13 d’abril. Dia de l’Astronomia. TALLER DE CONSTEL·LACIONS.

Cada estrela i cada constel·lació té una gran història darrere així com, segurament, una història de campament per a cadascuna d’elles.

Tenim la sort de ser de les persones que podem tombar-nos dues o tres vegades a l’any, baix el cel estrelat, a buscar les constel·lacions i compartir eixe moment de pau amb altres persones.

Podeu consultar el taller fent clic ací.

14 d’abril. A.E. Seeonee. TALLER PER A CONÈIXER LES NOSTRES EMOCIONS.

L’A.E. Seeonee ens proposa un taller per tal d’ordenar les nostres emocions i així conéixer-nos millor. Un taller senzill, ràpid, entretingut i molt útil.

Teniu les imatges de l’explicació, dels passos i dels exemples del taller ací.

15 d’abril. Dia de l’Art. VISITA DE MUSEUS ON-LINE.

El 15 d’abril es festeja el dia de l’art! I quin millor dia per a buscar i conèixer la importància que té l’art i el pensament creatiu.

Hi ha moltes maneres de celebrar aquest dia i, des de l’equip de comunicació del MEV us facilitem els enllaços de deu museus del món perquè pugueu visitar-los des de casa. Us facilitem un llistat de museus que es poden visitar de manera virtual, en aquest link trobareu els enllaços.

  • Thyssen
  • Prado
  • Metropolità d’Art
  • Britànic
  • Smithsonian
  • D’Orsay et de l’Orangerie
  • Van Gogh
  • Galeria Uffizi
  • Art Modern de Seül
  • Louvre

16 d’abril. A.E. Ain-Karen. NUC DE L’AMISTAT.

Sempre has de demanar-li a altra persona que et faça el nuc de l’amistat en la teua panyoleta perquè encara no has aprés a fer-lo i mai trobes el moment? Això s’ha acabat!!

Us animem a tothom que encara no sap fer el nuc de l’amistat a l’aprengau d’una vegada per totes. Fent clic en el següent link podreu veure un vídeo que us explicarà com fer-lo.

19 d’abril. Equip d’Animació Pedagògica i Equip de Dinamització. TRIVIAL DE LES AVENTURES DE MAISHA.

Amb l’objectiu de descansar de les pantalles i les teconologies de la comunicació us proposem el següent joc de taula, un Trivial! Maisha és una persona curiosa i viatgera i aquests dies ha aprofitat per a conéixer moltes curiositats de tots els llocs que ha visitat.

Us facilitem un joc adaptat segons les edats de qui el jugue. Podeu trobar-lo ací.

I fins ací les activitats setmanals, si t’has quedat amb ganes pots trobar ací més activitats #ScoutsACasa

Per a més informació, podeu trobar-nos a: