Activitats #ScoutsACasa de la setmana del 25 al 31 de maig

Si es perdéreu les activitats de la setmana del 25 al 31 de maig, podeu trobar-les ací per a que pugau consultar-les i realitzar-les quan decidiu:

25 de maig. A.E. Wig-Wam. REALFOOD AL CAMPAMENT

Hui des del Wig-Wam us portem receptes Realfood per a totes les menjades del dia.

Cada branca pot fer la recepta aconsellada per a ella o provar la resta si s’atreveix. Aquestes receptes no pretenen en cap moment eliminar de la nostra alimentació cap elemental, com, per exemple, les peces de fruita, que encara que no apareguen a l’activitat com a tal, podrien ser els postres del dinar i sopar o estar incloses al desdejuni.

Solament són una alternativa saludable i atractiva que volem apropar a cadascuna de vosaltres per a substituir aquells menjars ultraprocessats que tant abunden a l’alimentació general.

26 de maig. A.E. Marquesat. AHORA CAIGO SCOUT

Hui el Marquesat hem preparat un “Ahora Caigo” versió scout. Teniu l’activitat sencera al link. Esperem que la gaudiu!

27 de maig. A.E. Alezeya. GALETES PANYOLETA

Des de l’Alezeya proposem una recepta de com fer galetes en forma de panyoleta. Se vos ocorren més maneres de fer la nostra panyoleta?

29 de maig. A.E. Alcalans. TALLER: CAMISETA A BOSSA

Des de Real, l’Alcalans us hem preparat aquest taller de bosses de tela construïdes amb samarretes utilitzades. És molt divertit!

Envieu-nos fotos dels vostres resultats!

30 de maig. A.E. Kiomara. TIE DYE

En la recta final d’#ScoutsACasa, el Kiomara us ajudem a fer renovació d’armari.

Ens mostreu la vostra col·lecció d’estiu?

31 de maig. Equip MEV.

Hui tanquem aquesta campanya en la qual tanta gent ha participat, però no sense oblidar a totes les persones que s’han quedat pel camí i tots els projectes que hem perdut en aquest temps. Amb aquesta proposta posem fi al projecte.

De part de tot l’Equip MEV volíem agraïr tota la participació dels agrupaments, així com el gran treball que ha desenvolupat l’equip de Comunicació.

Des de casa també es pot fer escoltisme i, per això, hem treballat totes i tots de manera activa, proposant activitats i experiències pedagògiques que ens enriquisques unes a altres.

Gràcies per la vostra tasca i per seguir demostrant que estem sempre en moviment. Una vegada més, tot el MEV ha estat a l’altura de l’escoltisme valencià que volem!

Branques. LA HISTÒRIA DE SHARIK

Coneixeu qui és Sharik i què li passa? Ací podeu veure un vídeo explicant-nos la seua història i les seues preocupacions.

Kraal. DE QUIN COLOR ÉS EL SEU RECORD?

En aquesta crisi haveu perdut alguna persona? De quin color és el seu record?

No ho sabeu? Feu clic en el següent vídeo que us ajudarà a recordar-la i deixar el millor gust de boca de la seua memòria.

I fins ací les activitats setmanals, si t’has quedat amb ganes pots trobar ací més activitats #ScoutsACasa

Per a més informació, podeu trobar-nos a: