Activitats #ScoutsACasa de la setmana del 27 d’abril a 3 de maig

Si es perdéreu les activitats de la setmana del 27 d’abril al 3 de maig, us les deixem per ací per a que pugau consultar-les i realitzar-les quan decidiu:

27 d’abril. A.E. Osyris. EL JARDÍ DE LA FELICITAT!

Des de l’Osyris us proposem crear el vostre “Jardí de la Felicitat”. És molt important intentar trobar sempre la part positiva de les coses i saber valorar els petits instants que ens aporten felicitat. Per això us convidem a formar aquest espai on es puga compartir amb la resta de la família allò que ens provoca felicitat.

Podeu trobar les instruccions i el material, fent click ací. Esperem que us agrade i que cresquen moltes flors al vostre jardí.

28 d’abril. A.E. Argila. TALLER D’ASTRONOMIA.

Que aquests dies en casa no ens lleven de veure el cel nocturn. Des de l’Argila us proposem aquesta idea per descobrir les constelacions, a més d’una fantàstica idea per decorar l’habitació. També aconseguireu una estupenda ferramenta per a utilitzar en acampades i excursions nocturnes.

Trobareu les indicacions al següent vídeo.

29 d’abril. A.E. Pas de Pi. EL PLAT ESTRELLA DEL NOSTRE CAMPAMENT.

Després de tants dies a casa apareix eixes ganetes de xocolate, us proposem fer el nostre plat estrella, la “Tarta de huesitos”.

Fent click ací trobareu tota la información necessària per dur-ho endavant.

30 d’abril. A.E. La Safor. TALLER D’ORIGAMI

Des de la Safor, us proposem un taller amb el que gaudir una bona estona. Prepareu un dels tres models d’avions de paper i mostreu-nos les vostres competicions de vol. Ací teniu tota la informació.

1 de maig. A.E. Pau. CAIXA DE RECORDS ESCOLTES.

No hi ha millor forma de recordar acampades, Sant Jordis, activitats de comarca, campaments d’estiu… que tenint la nostra pròpia caixa de records!!

Mostra’ns la teua ensenyant els teus records. No la tens encara? A què esperes per a fer-la? Mai és tard per a començar. Mira ací tot el que és necessari.

2 d’abril. Equip MEV. ESCALA LA TEUA MUNTANYA: FASE 0

Una setmana més fem triplet. Els equips de dinamització i cohesió de kraal, animació pedagògica i fe del MEV s’uneixen per fer-nos una nova proposta que envoltarà el mes de maig.

L’estiu s’acosta i, per això, cal que ens preparem per al que puga passar en els nostres agrupaments.

És per això que, us proposem el RAID DEL MEV en el que començarem aquest cap de setmana, la nostra ruta per aplegar fins a la primera parada, on treballarem la relación amb una i un mateix.

Però no serà tot, ja que continuarem el viatge el pròxim cap de setmana! així que agafa forces i comença el viatge amb nosaltres.

EQUIP D’ANIMACIÓ PEDAGÒGICA. Per a qualsevol de les branques, clica ací.

EQUIP DE DINAMITZACIÓ. Per a la part del kraal, fes click ací.

EQUIP D’ANIMACIÓ DE FE. Desert MEV, per a qualsevol branca, troba’l ací.

I fins ací les activitats setmanals, si t’has quedat amb ganes pots trobar ací més activitats #ScoutsACasa

Per a més informació, podeu trobar-nos a: