Activitats #ScoutsACasa de la setmana del 6 al 12 d’abril

Si es perdéreu les activitats de la setmana del 6 al 12 d’abril, podeu trobar-les ací per a que pugau consultar-les i realitzar-les quan decidiu:

6 d’abril. A.E. Azahar. BRÚIXOLA CASOLANA.

Després de tants dies a casa, segur que encara hi ha persones que, des d’on estan ara mateix, no saben assenyalar el nord.

Hui us ensenyarem a fer una brúixola casolana. No solament per a hui, si no per a quan estigau a la natura. Fes click ací i que no et pillen desorientada.

7 d’abril. A.E. Hiawatha. SEGUEIX LA PANYOLETA.

El Hiawatha proposa un repte que consiteix en passar-se la panyoleta de persona en persona fins que passe per totes les possibles. Us animeu?

8 d’abril. A.E. Iter. TALLER #NOMOLESTEU.

L’A.E. Iter ens proposa un taller molt senzill per a totes les edats. Ens recorden que es pot re-utilitzar els materials i objectes que podem trobar per la nostra casa. Divertiu-se i gaudiu de l’activitat.

9 d’abril. A.E. Orión. PASAPALABRA-SCOUT.

Tot i el confinament, l’escoltisme segueix viu.

L’Orión presenta el Pasapalabra-Scout per a alegrar-nos i animar-nos el temps mort. Us deixem ací les preguntes i les respostes.

10 d’abril. A.E. Cohinoor. MENJADOR PER A OCELLS.

L’A.E. Cohinoor proposa fer un menjador per als ocells que aquests dies volen pels cels sense contaminació dels nostres pobles i ciutats.

11 d’abril. Equip d’Animació de Fe. EL NOSTRE CATXIRULO!

Una de tantes tradicions de la Setmana Santa és volar el catxirulo.

L’equip d’animació de la fe del MEV ens proposa aquest taller per a no perdre la tradició i, a més, pugam donar la Pau a la nostra família i veïnat.

12 d’abril. Equip d’Animació Pedagògica. 17 dies, 17 ODS.

Les i els escoltes de Portugal han començat la campanya 17 dies, 17 ODS per a què, fins i tot a casa, es puga contribuir a un món millor!

El MEV volem unir-nos a la campanya i per això us proposem xicotetes accions diàries que podem fer en totes les branques des de les nostres llars. És temps de reflexions i de canvis i cal aprofitar la situació per a produir eixe canvi en les nostres rutines i aconseguint hàbits sostenibles que facen que entre totes construïm un món millor.

Teniu els 17 reptes dels 17 ODS a ls històries destacades del nostre Instagram o fent click ací.

I fins ací les activitats setmanals, si t’has quedat amb ganes pots trobar ací més activitats #ScoutsACasa

Per a més informació, podeu trobar-nos a: