Activitats #ScoutsACasa de la setmana de l’11 al 17 de maig

Si es perdéreu les activitats de la setmana de l’11 al 17 de maig, podeu trobar-les ací per a que pugau consultar-les i realitzar-les quan decidiu:

12 de maig. A.E. Xaloc. TALLER DE COSTURA

Hui us proposem el següent taller de costura. Cosim insígnies, cosim progressió,… No tingam por a cosir la panyoleta o la camisa. Us animeu a decorar-la?

13 de maig. A.E. Pío XII. TALLER DE MALABARS

Hui tenim un repte especial: Malabars!! Al següent vídeo podeu veure com crear les vostres pròpies boles de malabars molt fàcilment.

Prepara’t el material i mans a la bola.

16 de maig. Equip MEV. ESCALA LA TEUA MUNTANYA: FASE 2

ANIMACIÓ PEDAGÒGICA

Continuem la nostra muntanya i arribem a la relació amb el món.

La situació que estem vivint estan tenint conseqüències per al planeta i les persones que viuen en ell. Són positives o negatives? Aquesta interpretació, depén del perfil social i dels interessos?

Debatre, reflexionar i buscar xicotetes solucions ens aproximarà a que, entre totes i tots, canviem xicotets aspectes que fan mal al planeta. T’uneixes al camí?

ANIMACIÓ DE FE

Moltes vegades, al dir que érem escoltes, ens han jutjat de seguida i ens relacionen en vendre galetes o inclús que parlem amb els esquirols. Hui us proposem contar la veritat, informar a qui no sap i ensenyar-lo que treballem per un món millor.

DINAMITZACIÓ I COHESIÓ

La nostra ruta ens fa reflexionar sobre nosaltres mateixes amb la soledat del camí, amb aquelles persones que hem deixat enrere o les quals encara estan amb nosaltres en diferents entorns de la nostra vida. Ara ens toca vore què és allò que ens envolta, que ens rodeja i què és el que podem fer per millorar el nostre entorn i què estem fent malament. És l’hora de reflexionar i ser conscients del món en el que vivim.

Podreu aconseguir eixir de Jumanji entre tot el kraal?

17 de maig. A.E. Mowgli. TALLERS DE RECICLATGE

Amb motiu del Dia del Reciclatge us proposem aquests meravellosos tallers que han preparat les branques d’Expedició i Rutes del Mowgli.

Quines mesures per a utilitzar les “R” teniu al vostre agrupament? Els tallers que us proposem són senzills, útils i molt divertits per a fer en família.

Animeu-se i pujeu les vostres fotos amb els resultats!

I fins ací les activitats setmanals, si t’has quedat amb ganes pots trobar ací més activitats #ScoutsACasa

Per a més informació, podeu trobar-nos a: