AUNANT VOLUNTATS 2.0

Si vols conèixer alguna cosa nova dins l’escoltisme ………. si t’agrada treballar en equip amb gent semblant a tu ………. si vols passar-t’ho bé i a més fer coses pels altres ………. no et pots perdre el Aunant voluntats 2.0!

Després d’un merescut descans per a tots després dels campaments d’estiu, la Federació d’Escoltisme Valencià inicia la nova ronda solar 2012-2013 amb magnificència. Serà amb la trobada AUNANT VOLUNTATS, a la qual estan convidats tots els educadors de la FEV i els membres d’equips de treball.

El AUNANT VOLUNTATS és un espai de trobada per a tots els educadors de la FEV que busquen fer un pas més en la seva etapa escolta. L’objectiu d’aquesta trobada és crear un espai per intercanviar experiències i per conèixer gent nova dins de la federació. És una trobada on anem a passar-ho bé, a aprendre dels altres i en la qual es pretén donar a conèixer tots els equips de treball que hi ha i facilitar la incorporació de nous voluntaris.

Aquest any, el AUNANT VOLUNTATS té un amfitrió molt especial. Cristóbal Balmes Dice complix un any a la federació, i aquesta serà una gran oportunitat per celebrar el seu aniversari amb activitats i un sopar amb pastís i veles.

Saps que tasca realitza cada equip de treball de la FEV? Quin creus que s’adapta més a tu? Quines persones estan en cada equip? Es poden fer moltes més coses en els equips? Totes aquestes preguntes i moltes més es resoldran en el Aunant voluntats 2.0, que tindrà lloc al Col · legi Immaculada Jesuïtes, Alacant, durant el cap de setmana del 29 i 30 de setembre. L’horari serà el següent:

A les 17h.: Arribada i benvinguda

A les 18h.: Hi haurà un petit joc per ubicar a cada equip i conèixer que tasca realitzen i que persones els componen.

A les 19h.: Tindrem una ponència sobre voluntariat.

A les 21h.: Gaudirem d’un sopar especial per conèixer-nos millor, a la qual cadascú s’ha de portar el seu entrepà. Cal venir amb ganes de parlar…

A les 22.30h.: Hi haurà un joc nocturn sorpresa…

L’endemà serà l’assemblea FEV, a les 10 del matí, al mateix col·legi. Per a tots els que vingueu a AUNANT VOLUNTATS s’habilitarà un espai per dormir, així que porteu coses per dormir.

No t’ho pots perdre, així que recorda confirmar assistència a fev@scoutsfev.org, ENS VEIEM!