BULLETÍ COMUNICACIÓ

BULLETÍ FEV_COMUNICACIÓ gener 2012

Què ha fet des-de juny 2012?

L’equip de comunicació revisa la seua feina de la ronda 2011-2012. L’equip ha avaluat el seu treball en una reunión que va tindre lloc a l’estiu, i també va llançar una enquesta a tots els voluntaris de la FEV per a que pogueren avaluar el treball que l’equip ha fet en les xarxes socials i la web.

L’equip de comunicació revisa i actualitza el seu Pla de Comunicació. L’equip, partint de l’avaluació de la ronda 2011-12, ha revisat el seu pla de treball (que es troba a la web, a disposició de tot qui desitge consultar-ho), i l’ha adaptat per a la ronda 2012-13.

L’equip de comunicació completa la seua proposta d’imatge corporativa d’equips de la FEV. Ja està finalitzada la proposta, que inclou logos per a tots els equips de treball, i que podeu veure en els apartats dels diferents equips que hi ha a la web.

L’equip de comunicació promociona els cursos de l’Escola Lluerna. Ha col·laborat en la promoció dels cursos durant els mesos de setembre i octubre, i continua promocionant els nous monogràfics que es van preparant per a 2013. També ha posat en funcionament l’apartat de la web CURSOS DE FORMACIÓ, on podeu trobar informació sobre els cursos de Lluerna.

L’equip de comunicació col·labora en la realització del tríptic de la visita a agrupaments de la FEV. Va col·laborant en el disseny i contingut del triptic on s’indiquen els serveis i recursos que la FEV ofereix als agrupaments, i que podeu trobar en aquest enllaç i en l’apartat de Documentació FEV.

Què está fent ara?

L’equip de comunicació continua apostant per les xarxes socials. L’equip continua fent crèixer el nombre de seguidors en el seu compte de facebook i de twitter, i continua invitant a la gent a participar en el grup de facebook ‘La FEV opina de la FEV’. Us invitem a conèixer aquestos espais d’informació, intercanvi d’idees i opinions, i de resolució de dubtes. Apostem per aquestos espais en les xarxes socials perquè és on es pot intercanviar informació en temps reial més enllà de consells, assemblees i trobades.

També continua omplint el compte de Youtube de vídeos i el magatzem de Flickr de fotos.

L’equip de comunicació continua informant a la federació dels esdeveniments, trobades, cursos, …. Totes les setmanes es puja a la web i a les xarxes socials informació sobre publicacions, cursos de l’Escola, trobades escoltes, i recursos útils per als agrupaments.

L’equip de comunicació organitza un concurs per a triar el logo del Sant Jordi Federatiu. El guanyador es donara a conèixer en en Consell FEV del 3 de febrer.

L’equip de comunicació continua posant en funcionament seccions de la webFEV. Col·labora amb la Secretaría Tècnica de la FEV per a posar en funcionament nous apartats per a poder posar a disposició dels agrupaments cada vegada més informació i més recursos.

L’equip de comunicació col·labora en la difussió d’actes i projectes de la Fundació Scout Sant Jordi. L’equip va col·laborar en la difussió dels Premis Sant Jordi i del Sopar, i continuarà col·laborant en la difussió de la FSSJ.

Què fara properament?

L’equip de comunicació posarà en funcionament la secció ‘QUI SOM’ de la web. Aquesta secció anirà adreçada a persones que no coneixen la nostra federació i l’escoltisme, per a informar-les sobre que fem els escoltes i com és l’escoltisme de la FEV, i per a invitar a eixes persones a formar part d’un agrupament escolta de la federació.

L’equip de comunicació començarà a elaborar el seu manual de comunicació. L’objectiu d’aquest manual serà deixar per escrit tot el treball de l’equip per a que el proper equip de comunicació tinga informació per a poder començar a funcionar sense problema.

L’equip de comunicació enviara notes de premsa dels principals esdeveniments de la ronda 2012-13. Volem mostrar-nos a la societat com un moviment actiu, per això informarem de les nostres activitats principals per a que la societat ens puga conèixer una mica millor.

L’equip de comunicació difondrà ampliament la Proposta d’Educació en Valors. Aquesta proposta és una de les propostes educatives més importants que la FEV ha desenvolupat, pel que col·laborarem per a que puga arriba a tots els educadors de la federació, i donarem veu als educadors per a que puguen plantejar qüestions i dubtes i que l’assoliment dels continguts de la publicació siga profitòs.

Teniu alguna pregunta o dubte? Voleu més informació? Contacteu amb comunicacio@scoutsfev.org i us atendrem

Teniu més informació i noticies sobre aquest equip en la seua secció de la web.