Des del programa es proposen 7 equips d’acció encarregats de treballar al voltant d’un tema concret. Són els següents:

Equip social:
És l’encarregat d’aconseguir que els col·lectius desfavorits estiguen integrats en la societat, a través de la creació de recursos i eines adaptats. A més, s’encarrega de sensibilitzar als educadors de la FEV de les diferents realitats.
Contacte: [email protected]

Equip de salut:
Aquest equip s’ocupa de la creació de recursos i eines relacionats amb els hàbits alimentaris, socorrisme, foment d’hàbits saludables o altres aspectes relacionats amb la salut.
Contacte: [email protected]

Equip d'internacional:
És l’equip responsable d’informar i formar als agrupaments sobre les diferents activitats internacionals i de gestionar-les.
Contacte: [email protected]

Equip de desenvolupament:S’encarrega de dur a terme activitats, recursos i eines per a millorar la qualitat de vida allà on es necessite, així com informar i formar en relació a aquest àmbit.
Contacte:

Equip de participació:
Aquest equip s’encarrega de promocionar la política com a sistema de participació ciutadana, mitjançant fòrums, debats, participació en Consells, etc.
Contacte: [email protected]

Equip cultural:
Té la tasca de promoure un sentiment de pertinença a una regió a través de la creació de recursos, eines, activitats relacionades amb l’entorn cultural, les tradicions, els costums, etc.
Contacte: [email protected]

Equip de medi ambient:
Treballa per la sostenibilitat del nostre entorn natural i pel goig de la vida en la naturalesa, etc.
Contacte: [email protected]

La coordinació dels equips es porta des del càrrec de Responsable d'Equips d'acció.
Contacte: [email protected]

Comunicat MEV refugiats Siria

El motiu d’aquesta carta amb caràcter d’urgència des de l’Equip General, és poder actuar immediatament. Com és ben sabut, des de fa 4 anys Síria es troba sotmesa a una dura Guerra Civil que ha donat lloc a 3 milions de refugiats que han hagut de desplaçar-se del seu país per a aconseguir unes condicions de vida dignes, havent arribat

ROVERWAY 2016 França

El pròxim any Jambville, París (França) acull el Roverway, la trobada europea de Companys/es que reunirà a prop de 5.000 joves d’entre 16 i 22 anys i que es celebrarà del 3 al 14 d’agost de 2016. Aquesta nova edició del Roverway està organitzada per la Regió Europea de la OMMS (Organització Mundial del Moviment Scout), juntament amb la AMGS

Manual de participació al Jamboree Scout Mundial del Japó 2015

T’apuntes?. En l’estiu de 2015 tindrà lloc el 23è Jamboree Scout Mundial a Kirara-hama (Japó). Des Scouts MSC han preparat el manual de participació, pots descarregar-ho aquí.