Els equips estructurals els formen:

l’Escola Lluerna és el nom que donem als serveis de formació de la Federació d’Escoltisme Valencià, que ofereix formació als agrupaments escoltes, als formadors, etc.
Contacte: [email protected]

El CreEquip s’encarrega de tots els aspectes relacionats amb els adults dins de la FEV, promovent un voluntariat de qualitat. Treballa pel creixement de l’escoltisme tant a nivell dels agrupaments com de la FEV.
Contacte: [email protected]

l’Equip Alba, encarregat de dur a terme i revisar el Programa de Joves i tot allò relacionat amb l’Animació Pedagògica de la FEV.
Contacte: [email protected]


L'Equip de fe es l’encarregat d’elaborar recursos i eines relacionades amb l’espiritualitat, a més de preparar oracions, dinàmiques en assemblees o altres espais associatius/federatius; de resoldre dubtes de com treballar l’àmbit; de col·laborar en el curs d’animació en la Fe, etc.
Contacte: [email protected]

Comencem a treballar la Llum de la Pau

L’Advent s’apropa, i els agrupaments ja teniu a la vostra disposició els materials per a treballar i preparar la Llum de la Pau, que es celebrarà a Castelló, València i Alacant. Podeu fer clic en el banner per accedir als materials. Les dates, hores i llocs de la celebració són els següents: SdC: divendres 16 de desembre a les 20h.

Apunta’t als cursos

Ja s’ha obert el termini d’inscripció per als cursos de Monitor de Temps Lliure (MAT, antic MTL) i Director de Activitats (DAT, antic AJ) en l’Escola Lluerna. Enguany, els cursos tindran un cost reduït per als voluntaris de la FEV, a causa de la subvenció de la Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives. Els preus són: – MAT: 75 euros per a

Seguretat als campaments

Arribat el mes de juliol els agrupaments escoltes de la Federació d’Escoltisme Valencià ultimen els preparatius del seu campament d’estiu, l’activitat més esperada pels scouts durant tot l’any. Perquè els agrupaments puguen realitzar les seues activitats amb tota la tranquil·litat que som capaces d’aportar, vos recordem que teniu a la vostra disposició el quadern “Cobertura de les assegurances i altres