Assemblea FEV – 23.05.21

La pròxima Assemblea General per a persones educadores dels agrupaments escoltes de la FEV, persones voluntàries de la Junta Directiva de la FEV i de les associacions tindrà lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant.

diumenge, 23 de maig de 2021

Pots consultar la convocatoria fent clic ací

 

INFORMACIÓ COVID-19

Vos informem que per tal de complir a la normativa actual en matèria de salut pública cal tindre en compte les següents indicacions i recomanacions:

– Obligatòria la inscripció a l’assemblea per tal de poder controlar l’aforament i preassignar un seient a cada participant.

– Mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres excepte convivents.

– Establiment d’entrades i eixides escalonades.

– Ús obligatori de la mascareta i gel hidroalcohòlic.

– Pressa de la temperatura a l’entrada.

– Es permeten grups de fins a 6 persones, els seients és preassignaran.

Xerrada ‘Escoltisme en temps de la COVID-19’

En aquest espai parlarem sobre l’escoltisme en temps de la Covid-19 es planteja com un espai per a crear sinergies i donar suport i assessorament professional a les persones voluntàries i agrupaments escoltes de la Federació d’Escoltisme Valencià amb visió escolta.

És una trobada virtual amb dues professionals sanitàries del món escolta en el qual compartir inquietuds i dubtes, a més de trobar mitjans per a millorar la nostra acció escolta en temps de pandèmia.

Informació de la Xerrada

Data: 14 de març.

Horari: 11:30h a 13:00h.

Plataforma: Meet, podreu entrar mitjançant el següent enllaç

meet.google.com/mud-vtmg-ckq

Inscripcióper a una millor organització us demanem que us inscriviu abans de la xerrada i així poder tindre una estimació de les assistents, però si no poguessis fer l’inscripció no dubtes a connectar-te l’entrada és lliure!

https://forms.gle/ZhFwNQzrMeG38RSi7

Qualsevol dubte o consulta t’atenem mitjançant el correu electrònic: lluerna@scoutsfev.org o per telèfon en el 963153240.

Taller DUROC

Vols aprendre més de l’aplicació contable de la FEV?

🗒️ Mitjançant aquest formulari podràs inscriure’t al nou taller DUROC que tindrà lloc el proper diumenge dia 20 de desembre de 2020, a les 10:00 hores a la Plaça de l’Ermita de Picassent 📍 (Centre Privat d’Ensenyança San Cristòbal Màrtir I)

📯 Com a novetat al taller hi haurà dos nivells per a les participants:
– Nivell INICIAL: dirigit al usuaris que duen poc de temps utilitzant l’APP i volen conèixer les funcions bàsiques.
– Nivell AVANÇAT: dirigit a usuaris que ja han realitzat algun taller de formació anteriorment i volen conèixer millor l’APP

Degut a la normativa sanitària, de moment, sols és possible la inscripció d’una participant per agrupament escolta.

Organitza:

 

💡 INSCRIPCIONS FINS AL DIJOUS 17 DE DESEMBRE A LES 10:30 HORES

Si tens qualsevol incidència, contacta a través del mail: fev@scoutsfev.org

Taller – Coneix-te a tu mateix i mateixa per conèixer a la resta

Associats i associades!

Per fi tenim data per al primer taller que l’equip de psicòlogues de la UCV ens prepararà. Serà aquest diumenge, dia 6 de desembre, de 9.00 h a 14.30 h a les instal·lacions de la UCV a València. (Caldrà dur-se esmorzar!)

Per a assistir (tant presencialment com online) cal inscriure’s enviant:

 • Nom i cognoms.
 • Agrupament.
 • Modalitat: presencial o online.
  A l’adreça de correu electrònic: proyectoenlaces.ucv@gmail.com

Per a més informació:  http://www.scoutsfev.org/taller-coneix-te-a-tu-mateix-i-mateixa-per-coneixer-a-la-resta/

Si teniu qualsevol dubte, com sempre, podeu contactar amb l’ Equip General.

Moltes gràcies per participar!

Taller sobre Subvencions FEV

Taller formatiu dirigit a tresoreria, secretaria, i membres del kraal encarregats de les subvencions de l’agrupament.

QUAN: 2 de febrer de 2019, a les 20:00h

ON: Col·legi “Nuestra Sra. de los Desamparados” – Natzaret (València)

En aquest taller veurem com fer un projecte amb tots els seus elements per a les subvencions FEV, i analitzarem també el procés de justificació.

Es donaran eines, consells i indicacions pràctiques per fer un bon projecte i fer la justificació correctament.

Les inscripcions es poden fer en aquest formulari: https://goo.gl/forms/DhQFOeQE4IBODISv2

II Fòrum Companys/es de Ruta

Ja està ací la segona edició del Fòrum de Companyes i companys de Ruta de la FEV, el qual l’any 2018 va reunir més de 50 persones al voltant d’un tema…la participacio juvenil!

DETALLS PRÀCTICS
– Data: Diumenge 3 de febrer de 2019.
– Lloc: Col·legi “Nuestra Sra. de los Desamparados” (Natzaret – València, acull l’agrupament escolta Iter).
– Com pots anar?: La FEV contractarà autobusos gratuïts per anar des d’Alacant i Castelló. Els autobusos faran una ruta concreta, per tal d’arreplegar a tots els agrupaments que ho necessiten. Per exemple:   L’autobús d’Alacant pot arreplegar també a les persones de L’Olleria, Xàtiva o Gandia; i l’autobús de Castelló als de la Vall d’Uixó.
– Preu: 0€.
– Requisits: La branca ha de vindre acompanyada d’un scouter com a mínim (no importa que no siga el seu scouter habitual).
– Inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmO79Uvaav_sJeBXtlvklkhjn8hq1fD-GogMlFwDuFblEyNg/viewform?usp=sf_link

Trobareu més info en aquesta carta, fent clic.

A l’igual que l’any passat, els scouters que acudisquen al Consell FEV també podran fer ús de l’autobús del Fòrum.

Vos esperem!

Consell FEV 2019

El pròxim Consell FEV, que tindrà lloc el proper diumenge 3 de febrer del 2019  n el Col·legi “Nuestra Sra. de los Desamparados” (C/ del Parc de Natzaret, 84 – 46024 València). És en aquests espais on tots podem exercir el nostre dret a opinar i aportar al funcionament de la FEV i així poder sentir-nos partícips dels projectes que s’hi estan duent a terme, per la qual cosa us animem a la participació. Aquestes són les dades per poder assistir-hi:

DATA: 3 de febrer del 2019.

HORA: 10:00 h. (1a convocatòria) i 10:30 h. (2a convocatòria).

LLOC: Col·legi “Nuestra Sra. de los Desamparados” (C/ del Parc de Natzaret, 84 – 46024 València). Acull l’agrupament escolta Iter.

ASSISTENTS: Tots/es els/les coordinadors/es – caps d’agrupaments, així com els equips directius, associatius i federatius. La coordinació d’agrupament pot delegar la seua representació en algún altre membre del kraal.

Després de l’assemblea, es convidarà a dinar a tots els que hi hagen assistit. Es prega confirmació  per al dinar mitjançant el formulari.

S’ha habilitat un formulari per a inscriure als/les assistents de cada agrupament. Us preguem que empleneu el formulari per a organitzar millor el cap de setmana. Tot aquell que ho necessite, podrà quedar-se a dormir a Natzaret la nit del dissabte, en un espai que habilitarem (important dur sac de dormir). Els assistents que no siguen de València (o l’àrea metropolitana), podran acudir al Consell en el bus del Fòrum de Companys/es de Ruta indicant-lo en el formulari.

TALLER SOBRE SUBVENCIONS FEV: Hem organitzat un taller sobre sol·licitud i justificació de les subvencions FEV, per al dissabte 2 de febrer a les 20:00h en el mateix lloc del Consell FEV, al qual seria molt interessant que hi assistisquen les persones encarregades dels agrupaments. Es donaran eines, consells i indicacions pràctiques per fer un bon projecte i fer la justificació correctament. Podeu indicar si hi anireu en el formulari del consell. La duració serà entre 1h-1h30min.

Trobareu la documentació en aquesta convocatòria. No es repartiran fotocòpies per a estalviar paper.

ORDRE DEL DIA:

 1. Oració.

 2. Lectura i aprovació, si escau, de l’ordre del dia.

 3. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior.

 4. Informe de gestió

 5. Presentació del projecte de cooperació de l’any 2018

 6. Presentació i votació del projecte de cooperació 2019

 7. Treball en el Pla d’Igualtat

 8. Treball en el RRI

 9. Presentació de les subvencions FEV 2019

 10. Escola Lluerna

 11. Informació Sant Jordi FEV 2019

 12. Campanya #unaformadevida

 13. Informacions vàries:

  1. Fundació Scout Sant Jordi

  2. 4VENTS

 14. Precs i preguntes

Es preveu finalitzar el consell a les 14:00 hores.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria tècnica de la FEV (963 15 32 40 – fev@scoutsfev.org). Esperem poder comptar amb la vostra presència.

Al mateix temps que el Consell FEV, tindrà lloc el II Fòrum de Companys/es de Ruta. Animeu als vostres Companys/es de Ruta a participar-hi.

Taller de Primers Auxilis

A través de l’Escola Lluerna, i mitjançant una col·laboració amb formadores de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES), oferim un taller de primers auxilis amb el qual podreu formar al vostre kraal en primers auxilis, i a més a més obtindre un diploma de l’EVES. Amb aquest diploma, podeu acreditar formació en primers auxilis.

El curs és de modalitat semipresencial: 3h de treball previ a casa + 4h presencials. El nombre total d’hores acreditades és 7 hores.

El preu del curs és de 30€ per a membres de la FEV (inscrits en CUDU), i de 35€ per a persones externes (podeu difondre la informació del curs a persones que conegueu).

Les dates previstes són:

– 26 de juny – De 15:30 a 19:30 a Alacant (en els locals de l’AE Aitana)

– 30 de juny – De 10:00 a 14:00 a València (lloc per confirmar)

Teniu més informació, i el formulari d’inscripció en aquest enllaç:http://www.scoutsfev.org/inscripcio-escola-lluerna/

Assemblea FEV

Hola a tots i totes:

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convocar-vos a la pròxima assemblea general de la FEV, que tindrà lloc el proper diumenge 20 de maig de 2018 en Real (València). És en aquests espais on tots i totes podem exercir el nostre dret a opinar i aportar al funcionament de la FEV i així poder sentir-nos partícips dels projectes que s’hi estan duent a terme, per la qual cosa us animem a la participació. Estes són les dades per poder assistir-hi:

DATA: 20 de maig de 2018

HORA: 10:00 h. (1a convocatòria) i 10:30 h. (2a convocatòria).

LLOC: Casa de la cultura. C/ Riu Magre, 10, Real, 46194  (València).

ASSISTENTS: Tots els animadors i animadores de la FEV, així com els equips directius, associatius i federatius.

Després de l’assemblea, es convidarà a dinar a tota la gent que hi haja assistit. Es prega confirmació  per al dinar. En cas que heu d’arribar amb retard o sigueu nous als llistats dels scouters del vostre agrupament serà necessari confirmar-hi l’assistència, omplint la fulla d’acreditació i enviant-la per correu electrònic (fev@scoutsfev.org) a la secretaria tècnica de la FEV per poder tindre en compte aquestes acreditacions. Teniu de termini fins al dijous 17 de maig. A l’assemblea tindrem un mòbil perquè ens aviseu si us heu de retardar (608 02 91 66), ja que, en ser tancada, si no aviseu que arribeu amb retard, no estareu acreditats.

S’ha habilitat un formulari a la webFEV per a inscriure als assistents de cada agrupament. Us preguem que empleneu el formulari per a organitzar millor el cap de setmana. Tot aquell que ho necessite, podrà quedar-se a dormir en Real la nit del dissabte.

A més a més, trobareu la documentació que es treballarà en l’assemblea. No es repartiran fotocòpies per a estalviar paper.

ORDRE DEL DIA:

Oració

1º.- Constitució de l’assemblea

2º.- Elecció del moderador o moderadora

3º.- Aprovació, si escau, de l’ordre del dia

4º.- Acta Asamblea anterior

5º.- Informació de la Fundació Scout Sant Jordi.

6º.- Presentació dels informes de gestió de les associacions de la ronda 17-18.

7º.- Presentació i aprovació, si escau, del Codi Ètic.

8º.- Presentació i aprovació, si escau, del balanç del 2017

 • DESCANS  –

9º.- Presentació del huitè element del Mètode Escolta.

10º.- Presentació i aprovació, si escau, de la incorporació  de la FEV a la entitat projecte 4Vents Escoltisme i Guiatge

11º.- Informació Sant Jordi FEV 2019

12º.- Ronda informativa

13º.- Precs i preguntes

 

Es preveu finalitzar l’assemblea a les 14:00 hores.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria tècnica de la FEV (963 15 32 40 – fev@scoutsfev.org). Esperem poder comptar amb la vostra presència.

Consell FEV 2018

El proper diumenge 4 de febrer del 2018 en el Col·legi La Salle Paterna tindrà lloc el Consell FEV 2018 

DATA: 4 de febrer del 2018.

HORA: 10:00 h. (1a convocatòria) i 10:30 h. (2a convocatòria).

LLOC: Col·legi La Salle Paterna (Carrer Sant Lluís Beltran, 8 – 46980 Paterna. L’entrada al Consell FEV es farà des d’una porta situada en el carrer de Circumval·lació, 21 (part posterior del col·legi). S’adjunta un mapa en el document de convocatòria adjunt.

ASSISTENTS: Tots els coordinadors/es – caps d’agrupaments, així com els equips directius, associatius i federatius. La coordinació d’agrupament pot delegar la seua representació en algún altre membre del kraal.

Després de l’assemblea, es convidarà a dinar a tots els que hi hagen assistit. Es prega confirmació  per al dinar.

S’ha habilitat un formulari a la webFEV per inscriure als agrupaments. Us preguem que empleneu el formulari per a organitzar millor el cap de setmana. Tot aquell que ho necessite, podrà quedar-se a dormir en Paterna la nit del dissabte, en el Col·legi La Salle Paterna.

A més a més, trobareu la documentació en aquesta convocatòria. No es repartiran fotocòpies per a estalviar paper.

ORDRE DEL DIA (podeu fer clic en els punts de color blau per consultar el material)

0. Oració.

1. Lectura i aprovació, si escau de l’ordre del dia.

2. Lectura i aprovació, si escau de l’acta anterior.

3. Informació Fundació Scout Sant Jordi.

4. Informe de gestió

5. Presentació del projecte de cooperació de l’any 2017

6. Presentació i votació del projecte de cooperació 2018

DESCANS

7. Treball del Codi ètic

8. Presentació de les subvencions FEV 2018

9. Presentació i aprovació, si escau, de les propostes de canvi de companyia asseguradora.

10. Informacions diverses

11. Precs i preguntes

Es preveu finalitzar l’assemblea a les 14:00 hores.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria tècnica de la FEV (963 15 32 40 – fev@scoutsfev.org). Esperem poder comptar amb la vostra presència.

Al mateix temps que el Consell FEV, tindrà lloc el I Fòrum de Companys/es de Ruta.