Consell FEV 2019

El pròxim Consell FEV, que tindrà lloc el proper diumenge 3 de febrer del 2019  n el Col·legi “Nuestra Sra. de los Desamparados” (C/ del Parc de Natzaret, 84 – 46024 València). És en aquests espais on tots podem exercir el nostre dret a opinar i aportar al funcionament de la FEV i així poder sentir-nos partícips dels projectes que s’hi estan duent a terme, per la qual cosa us animem a la participació. Aquestes són les dades per poder assistir-hi:

DATA: 3 de febrer del 2019.

HORA: 10:00 h. (1a convocatòria) i 10:30 h. (2a convocatòria).

LLOC: Col·legi “Nuestra Sra. de los Desamparados” (C/ del Parc de Natzaret, 84 – 46024 València). Acull l’agrupament escolta Iter.

ASSISTENTS: Tots/es els/les coordinadors/es – caps d’agrupaments, així com els equips directius, associatius i federatius. La coordinació d’agrupament pot delegar la seua representació en algún altre membre del kraal.

Després de l’assemblea, es convidarà a dinar a tots els que hi hagen assistit. Es prega confirmació  per al dinar mitjançant el formulari.

S’ha habilitat un formulari per a inscriure als/les assistents de cada agrupament. Us preguem que empleneu el formulari per a organitzar millor el cap de setmana. Tot aquell que ho necessite, podrà quedar-se a dormir a Natzaret la nit del dissabte, en un espai que habilitarem (important dur sac de dormir). Els assistents que no siguen de València (o l’àrea metropolitana), podran acudir al Consell en el bus del Fòrum de Companys/es de Ruta indicant-lo en el formulari.

TALLER SOBRE SUBVENCIONS FEV: Hem organitzat un taller sobre sol·licitud i justificació de les subvencions FEV, per al dissabte 2 de febrer a les 20:00h en el mateix lloc del Consell FEV, al qual seria molt interessant que hi assistisquen les persones encarregades dels agrupaments. Es donaran eines, consells i indicacions pràctiques per fer un bon projecte i fer la justificació correctament. Podeu indicar si hi anireu en el formulari del consell. La duració serà entre 1h-1h30min.

Trobareu la documentació en aquesta convocatòria. No es repartiran fotocòpies per a estalviar paper.

ORDRE DEL DIA:

 1. Oració.

 2. Lectura i aprovació, si escau, de l’ordre del dia.

 3. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior.

 4. Informe de gestió

 5. Presentació del projecte de cooperació de l’any 2018

 6. Presentació i votació del projecte de cooperació 2019

 7. Treball en el Pla d’Igualtat

 8. Treball en el RRI

 9. Presentació de les subvencions FEV 2019

 10. Escola Lluerna

 11. Informació Sant Jordi FEV 2019

 12. Campanya #unaformadevida

 13. Informacions vàries:

  1. Fundació Scout Sant Jordi

  2. 4VENTS

 14. Precs i preguntes

Es preveu finalitzar el consell a les 14:00 hores.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria tècnica de la FEV (963 15 32 40 – fev@scoutsfev.org). Esperem poder comptar amb la vostra presència.

Al mateix temps que el Consell FEV, tindrà lloc el II Fòrum de Companys/es de Ruta. Animeu als vostres Companys/es de Ruta a participar-hi.