Èxit de l’Assemblea FEV

Diumenge passat 12 de maig, es va celebrar a la Vall d’Uixó l’assemblea de la Federació d’Escoltisme Valencià. Amb una assistència de 80 educadors de les 3 associacions membre de la FEV, aquesta assemblea passarà a la història per l’aprovació del Programa d’Adults de la Federació d’Escoltisme Valencià, un recurs per al treball i desenvolupament dels voluntaris de la FEV en tots els seus àmbits.

D’altra banda també s’ha informat de temes tan importants com les noves titulacions de monitor i director per part de l’Escola Lluerna, la nova instal·lació de la Fundació Scout Sant Jordi a Moixent: “La Casa Oraá”, les accions que està emprenent la FEV respecte al tancament de les zones d’acampada i campaments de la Comunitat Valenciana, El congrés Polaris i el pròxim gran event federatiu: el Zoom 2013.

Per a dinamitzar l’assemblea, després del descans es van dur a terme diversos tallers per a informar i treballar sobre: L’avaluació del nostre programa federatiu: l’A Tornallom, el Programa d’Adults, la proposta de Valors i la necessitat d’albergs i zones de acampada per part dels agrupaments.

A més a més es va lliurar la publicació de Valors a cada agrupament de la FEV del que va assistir un membre a l’assemblea.

Moltes gràcies a tots per fer possible aquests espais i per les vostres aportacions i participació. Esperem veure-vos a tots en el ZOOM 2013!