Jornada d’Alimentació – Equip de Salut

Una de les necessitats dels agrupaments és la gestió dels menús i de l’alimentació de joves, sobretot en campaments i acampades. S’han detectat carències informatives així com de ferramentes per a adequar els menús a les necessitats de joves, fer front a les diverses al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com de les mesures d’higiene i prevenció de toxiinfeccions alimentàries.

Des de l’Equip de Salut, s’aposta per una alimentació saludable i sostenible, com a forma de preserva la salut i prevenir enfermetats. Tenim l’objectiu d’empoderar a la gent responsable de cuina, així com els monitors i monitores, per a poder afrontar els reptes diaris entorn a l’alimentació que puguen sorgir en campaments o acampades. Seran unes jornades obertes a tota la població, on tindran cabuda les diverses associacions que tinguen les mateixes necessitats.

Informació:
Data: 5 de maig
Horari: 10.30h a 19.00h
Lloc: Delegació de Joventut de l’Ajuntament de València (carrer Campoamor, 91)
Preu: 0€

La FEV contractarà autobusos per anar des de Castelló i des d’Alacant, passant a per totes les persones d’agrupaments que esten entre Castelló, Alacant i València.

Ací teniu l‘horari de l’activitat. Solament caldrà dur-vos el dinar. L’esmorzar i el berenar estan inclosos.

Per a assistir a la jornada, solament haveu d’emplenar el següent formulari. Si teniu qualsevol dubte, crideu al 963.153.240 o escriviu un mail a fev@scoutsfev.org