Llum de la Pau de Betlem

El projecte és una iniciativa de Scouts i Guies d’Àustria que, amb la col·laboració de Scouts de diferents països d’Europa i altres continents, repartim la Llum de la Pau encesa cada any per un xiquet o xiqueta austríac en la cova del Naixement de Jesús en Betlem.

La distribució de la Llum de la Pau a tots els països participants es realitza des de Viena.

Allí, unes setmanes abans de Nadal, es reparteix la Llum a totes les delegacions assistents perquè la facen arribar als seus respectius països amb un missatge de Pau, Amor i Esperança.

Posteriorment, els Scouts i les Guies la distribueixen per parròquies, llars particulars, hospitals, residències d’ancians, presons i altres associacions dels seus respectius pobles i ciutats.

A Espanya cada any, ens preparem per a acollir a la nostra casa la Llum de la Pau de Betlem amb una sèrie de materials que ens acosten al sentit del Nadal.

MATERIALS 2020:

Treballa la Llum amb les teues branques i kraal amb els materials. Durant les 4 setmanes prèvies a Nadal, tens activitats i recursos per a treballar la Fe. Comença la setmana del 24 de novembre i acaba el 22 de desembre.
Ací us podeu descarregar els materials:

“I la llim brilla en la tenebra”, és el lema d’aquest any.

La Llum de la Pau de Betlem arribarà el divendres 11 de desembre a Murcia.

Dades:

SdC: 18 desembre a les 20h. A la Cocatedral de Santa Maria (Castelló)

MEV: 18 de desembre a les 20h. A l’església de San Lorenzo de València.

SdA: 19 de desembre a les 16.30h. A l’església del Salvador d’Alacant.

Ací podeu descarregar els materials: