Sol·licitud de tràmits amb el MEV

Certificat de voluntariat

Si et cal un certificat de les hores realitzades al teu agrupament o a l’associació pots aconseguir-lo emplenant el següent formulari. Et demanarà la informació necessària per a que pugam redactar i signar el certificat i facilitar-te’l.

Tràmit electrònic

Per a presentar qualsevol document a una administració o institució pública, empleneu el formulari donant-nos la màxima informació possible. Cal recordar que tots els documents oficials associatius han d’estar signats i amb el nom del president del MEV, ja que és l’únic representant legal de l’entitat.

Tràmit bancari

Si voleu realitzar un canvi amb el/els compte/s bancari/s associats al Moviment, caldrà que ens digueu les modificacions que voleu fer en el següent formulari, d’aquesta manera podrem redactar un certificat que podreu portar a la vostra entitat bancària i sol·lucionar-ho de la manera més àgil i fàcil.

Factura electrònica

Formulari per a que mitjançant l’entrega d’un tiquet el MEV es pose en contacte amb el proveïdor per a sol·licitar la factura de la despesa corresponent.

Tant el certificat com qualsevol dels tràmits sol tardar entre 5 i 10 dies, cal tindre-ho en compte a l’hora de les sol·licituds ja que la secretaria tècnica ha de revisar tota la documentació, comprovar que estiga correcta i, en cas de ser necessari, contactarà amb vosaltres per a que s’entregue o es corregisca el que falte.