BULLANGUERA 2025: TROBADA DE KRAAL A MALLORCA

Des de 4 Vents duem a terme diversos projectes per a fomentar la relació entre les entitats que el conformen i per a reforçar allò que ens uneix: llengua, cultura, escoltisme i guiatge.

Un dels nostres projectes bianuals són les TROBADES DE CAPS, unes jornades de convivència per al kraal de les diferents entitats en què gaudim de tallers, jocs, xerrades, descobertes i dinàmiques com a participants, sense preocupacions ni responsabilitats. A més, aquestes trobades consoliden un dels objectius del projecte: fer xarxa entre escoltes i guies dels territoris de parla catalana.

Trobar-nos de forma vivencial és l’ingredient clau per a enriquir la tasca educativa que fem els i les scouters en el nostre dia a dia en l’agrupament: ens permetrà crear vincles de relació personals i institucionals, descobrir l’entorn natural i social, i aprendre a viure l’escoltisme i el guiatge des d’una perspectiva molt més àmplia. 

Aquestes trobades s’organitzen cada dos anys en un dels territoris que formen part del projecte i en 2025 estem organitzant-la a Mallorca. Per raons de logística, fa anys que no ens retrobem en aquest territori, i és per això que estem ben contentes de presentar-vos la BULLANGUERA 2025, la trobada de Caps més esperada! T’hi apuntes?

Si coneixes més gent que puga estar interessada, comparteix-ho amb ells en Facebook, Twitter i Instagram i anima’ls a apuntar-se.
Comparteix en les teues Xarxes Socials:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

Notícies relacionades