Equip Alba

L’Equip Alba és un grup de persones voluntàries responsables de la concreció del mètode escolta a la Federació d’Escoltisme Valencià, unint la metodologia dels agrupaments escoltes sense restar la seua pròpia
autonomia. Treballa per revisar i desenvolupar propostes educatives ajustades a les necessitats actuals dels grups i de la societat en general.

També ofereix assessorament als grups per a la posada en pràctica d’aquests programes educatius, realitza tallers per a fer-los més accessibles i pràctics a totes les persones de la FEV i estableix els continguts d’aquests programes en cursos i formacions.

  • En què em pot ajudar?

L’Equip Alba ofereix assessorament (comunicació, tallers, idees) per posar en pràctica el Programa de Joves, la Proposta de Valors per a realitzar el PEA i les Propostes de Branques a tots els agrupaments escoltes.

Si vols posar-te en contacte sols has d’escriure a:

equip.pedagogic@scoutsfev.org o fev@scoutsfev.org, també pots cridar a l’oficina tècnica per solventar qualsevol dubte. 

  • Qui som actualment?: 

L’equip actiu està format per 5 persones actualment però la realitat de l’equip és que té moltes més persones que donen col·laboració i suport continu a l’equip en molts aspectes; especialment en la creació i revisió de publicacions com el Programa de Joves i les propostes de branques.

  • T’interessa formar part?

Si t’interessa la metodologia escolta, et ve de gust participar i creus que el teu perfil encaixa. No t’ho penses! Posa’t en contacte amb:
equip.pedagogic@scoutsfev.org