equip-alba-fev

Equip Alba

L’Equip Alba és el responsable de l’animació pedagògica federativa, això implica que la seua tasca és crear i revisar una proposta pedagògica única i coherent, i afavorir la seua difusió i integració per part dels agrupaments.

Posa’t en contacte amb equip.pedagogic@scoutsfev.org

Està format per la suma de totes les persones voluntàries que participen en els equips d’animació pedagògica associatius, però desenvolupa projectes en una escala més holística, creant els recursos i fonaments dels quals es nodreixen les associacions.
 
Els projectes en desenvolupament es divideixen per patrulles, que es caracteritzen per ser transitòries, ja que busquen solucionar una tasca concreta i dinàmiques, podent canviar el seu nombre d’integrants segons les necessitats concretes.
 
Actualment, contem en dues patrulles, que són les següents:
 
  • Patrulla «llops» – Fòrum ruta
    Aquest equip té la funció de generar una proposta de fòrum ruta anual, així com fer un seguiment de la seua evolució i una revisió i actualització continua. 
 
  • Patrulla «Bous» – Revisió PdJ
    Aquesta patrulla té com a objectiu mantindre una revisió constant de la proposta federativa, recercant nous conceptes actuals en pedagogia o analitzant defectes d’implantació que puguen presentar-se per generar propostes de correcció i millora que siguen aprovades per l’assemblea.
 
 
Si estàs interessada a participar en alguna de les patrulles o vols formar part de l’equip per proposar una nova pots posar-te en contacte en el correu: equip.pedagogic@scoutsfev.org o en el correu de la responsable pedagògica de la teua associació.