Equip de Salut

L’equip d’Educació per a la Salut treballa per a difondre i promocionar hàbits de vida saludable.

Si tens cap dubte, escriu  a equip.salut@scoutsfev.org 

La ronda 2017-2018 es va organitzar la 1ª Jornada de Promoció de la Salut, una trobada formativa i dinàmica que va reunir prop de 30 persones provinents d’agrupaments escoltes. La jornada va contar amb xerrades de persones professionals de l’àmbit de la nutrició. La valoració final va ser prou satisfactòria, motiu pel qual es donarà continuïtat a aquest tipus d’espai.

Els nostres voluntaris també han col·laborat amb altres entitats, donant xerrades de Nutrició, Transtorns de l’Alimentació i Vida no Sedentària.

ISAAC GONZÁLEZ PINO
Dietista-Nutricionista i es dedica a l’àmbit clínic.

Intentaré aportar mi grano de arena para conseguir cambios que puedan contribuir a mejorar el colectivo, la salud de todos, y a su vez de divulgar ciencia actualizada en nutrición y la salud. También espero que pueda servir para que quienes decidan cambiar algún aspecto de su alimentación encuentren información útil de cómo hacerlo.

MªPILAR GÓMEZ VILLENA
Dietista-Nutricionista, especialitzada en dietoterapia i educació alimentaria.

Dedico parte de mi actividad profesional a impartir conferencias y talleres sobre alimentación y hábitos saludables a nivel poblacional, además de estar implicada en proyectos educativos con otros compañeros nutricionistas. Es con lo que más disfruto de mi trabajo, ayudar a las personas a conseguir un estilo de vida saludable a través de la alimentación y comportamientos relacionados, aportando conocimientos para cambiar el paradigma conceptual de dieta y mejorar su salud.

DAVID SANCHÍS COSTA
Dietista-Nutricionista, especialitzat en nutrició deportiva i obesitat.

En mi consulta estoy especializado en el tratamiento del sobrepeso y la obesidad , en intolerancias alimentarias y poseo conocimientos amplios en complementos alimenticios y suplementacion deportiva. También colaboró como experto de Doctoralia periódicamente con diversos portales y revistas como Mía , Glamour, Mens Health…


Una de les necessitats dels agrupaments és la gestió dels menús i de l’alimentació de joves, sobretot en campaments i acampades. S’han detectat carències informatives així com de ferramentes per a adequar els menús a les necessitats de joves, fer front a les diverses al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com de les mesures d’higiene i prevenció de toxiinfeccions alimentàries.

Des de l’Equip de Salut, s’aposta per una alimentació saludable i sostenible, com a forma de preserva la salut i prevenir enfermetats. Tenim l’objectiu d’empoderar a la gent responsable de cuina, així com els monitors i monitores, per a poder afrontar els reptes diaris entorn a l’alimentació que puguen sorgir en campaments o acampades. Seran unes jornades obertes a tota la població, on tindran cabuda les diverses associacions que tinguen les mateixes necessitats.


ENQUESTA ACTIVA: COM VIVIU LA SALUT DINS L’AGRUPAMENT?

ÚLTIMES NOTÍCIES: