FES VOLUNTARIAT

Què fas tu per canviar el món?

L’educació és l’eina més poderosa per canviar el món. A les associacions de la FEV s’ofereix un entorn educatiu complementari a l’escola i la família, decisiu per al desenvolupament dels xiquets, xiquetes i joves.

Participar a l’escoltisme com voluntari, o posant la teua experiencia i energía d’altres maneres, faràs activitats divertides, t’implicaràs amb l’entorn i amb el món, et sentiràs útil i podrás ser un referent educatiu per al xiquets, xiquetes i joves del teu barri o poble.

Fes voluntariat, canvia el mon.

Per què ser voluntaria escolta?

Contribuiràs al desenvolupament de moltes persones a través de valors com el respecte, el treball en equip, la vida en la naturalesa i la responsabilitat.

Què m’aporta?

Diversió, creixement personal, amistats, ser part d’un equip, descobrir les teues competències, sentir-te útil i a més agregaràs valor al teu Curriculum Personal.

Què aporte jo?

Deixaràs la teua empremta en la creació d’un món millor a través dels teus coneixements, experiències i la teua voluntat de fer feliços als altres.

Com ho faig?

Si el teu esperit de persona voluntària ha despertat el teu iinterès, genial! Necessitem gent com tu per liderar els nostres Agrupaments Escoltes. Estem presents a Castelló, València i Alacant. Pots posar-te en contacte amb nosaltres i et donarem informació sobre l’associació i els agrupaments, perquè pugues triar en quin vols participar.

Si coneixes més gent que puga estar interessada, comparteix-ho amb ells en Facebook, Twitter i Instagram i anima’ls a apuntar-se.
Comparteix en les teues Xarxes Socials: #UnaFormaDeVida