Equips d’Acció

Són els equips formats per voluntariat que treballen en àrees concretes, organitzen activitats, generen recursos, etc., segons les necessitats de la FEV.

Els Equips d’Acció vigents són:

Equip de Salut

Treballa per a difondre i promocionar hàbits de vida saludable.

Equip de Medi Ambient

Treballa per la sostenibilitat del nostre entorn natural i per gaudir de la vida en la natura

Equip de Participació

S’encarrega de promocionar la participació amb la ciudadania, mitjançant debats i consells de joventut.

Equip Cultural

Promou un sentiment de pertànyer a una regió a través de la creació de recursos, eines, activitats, relacionades amb l’entorn cultural, les tradicions, els costums, etc.

Equip Social

Es tracta d’unir el treball dels equips d’acció de Cooperació i Desenvolupament amb el d’Inclusió Social per a crear i dur a terme activitats i recursos com a eina de sensibilització sobre col·lectius desfavorits i millorar la qualitat de vida allà on es necessite.

Equip Acció Social

Encarregades de dur a terme i liderar una acció transformadora des de l’escoltisme cap a la societat. Coordinen, a més, als escoltes de la federació en accions conjuntes que tinguen un impacte positiu en la ciutadania i/o el mitjà.

Equip d'Expansió

Encarregades de generar un creixement sostingut i coherent, d’associades, dins la federació, realitzant un seguiment als grups que van més fluixos, en acompanyament dels equips associatius, així com fundant grups nous.