Moviment Escolta de València (MEV)

Agrupaments i Comarques:

panyoletes-moviment-escolta-de-valencia

🚧👷🏻 Aquesta pàgina està en construcció.

Certificat de voluntariat
Si et cal un certificat de les hores realitzades al teu agrupament o a l’associació pots aconseguir-lo emplenant el següent formulari. Et demanarà la informació necessària per a que pugam redactar i signar el certificat i facilitar-te’l.

Tràmit electrònic
Per a presentar qualsevol document a una administració o institució pública, empleneu el formulari donant-nos la màxima informació possible. Cal recordar que tots els documents oficials associatius han d’estar signats i amb el nom del president del MEV, ja que és l’únic representant legal de l’entitat.

Tràmit bancari
Si voleu realitzar un canvi amb el/els compte/s bancari/s associats al Moviment, caldrà que ens digueu les modificacions que voleu fer en el següent formulari, d’aquesta manera podrem redactar un certificat que podreu portar a la vostra entitat bancària i sol·lucionar-ho de la manera més àgil i fàcil.

Factura electrònica
Formulari per a que mitjançant l’entrega d’un tiquet el MEV es pose en contacte amb el proveïdor per a sol·licitar la factura de la despesa corresponent.

 

Tant el certificat com qualsevol dels tràmits sol tardar entre 5 i 10 dies, cal tindre-ho en compte a l’hora de les sol·licituds ja que la secretaria tècnica ha de revisar tota la documentació, comprovar que estiga correcta i, en cas de ser necessari, contactarà amb vosaltres per a que s’entregue o es corregisca el que falte.

Des del MEV us facilitem totes les subvencions i ajudes que coneixem perquè cada agrupament considere si li interessa sol·licitar qualsevol d’aquestes.

Coneixeu altres subvencions de les que el MEV o altres agrupaments puguen beneficiar-se? Contacteu-nos i conteu-nos a mev@scoutsfev.org, al 96 315 32 40 o al 603 89 67 05.

Si coneixes més gent que puga estar interessada en aquesta documentació del Moviment Escolta de València (MEV), comparteix-ho amb ells pel canal que vulgues des dels botons de baix.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn