Moviment Escolta de València (MEV)

Agrupaments i Comarques:

Certificat de voluntariat
Si et cal un certificat de les hores realitzades al teu agrupament o a l’associació pots aconseguir-lo emplenant el següent formulari. Et demanarà la informació necessària per a que pugam redactar i signar el certificat i facilitar-te’l.

Tràmit electrònic
Per a presentar qualsevol document a una administració o institució pública, empleneu el formulari donant-nos la màxima informació possible. Cal recordar que tots els documents oficials associatius han d’estar signats i amb el nom del president del MEV, ja que és l’únic representant legal de l’entitat.

Tràmit bancari
Si voleu realitzar un canvi amb el/els compte/s bancari/s associats al Moviment, caldrà que ens digueu les modificacions que voleu fer en el següent formulari, d’aquesta manera podrem redactar un certificat que podreu portar a la vostra entitat bancària i sol·lucionar-ho de la manera més àgil i fàcil.

Factura electrònica
Formulari per a que mitjançant l’entrega d’un tiquet el MEV es pose en contacte amb el proveïdor per a sol·licitar la factura de la despesa corresponent.

 

Tant el certificat com qualsevol dels tràmits sol tardar entre 5 i 10 dies, cal tindre-ho en compte a l’hora de les sol·licituds ja que la secretaria tècnica ha de revisar tota la documentació, comprovar que estiga correcta i, en cas de ser necessari, contactarà amb vosaltres per a que s’entregue o es corregisca el que falte.

Donació de l’1%
El MEV destinarà l’1% del seu pressupost del 2024 al finançament de projectes de Cooperació al Desenvolupament.

Subvenció Ajuntament de València 2024
El període per presentar projectes és des del 19 de desembre de 2023 fins al 17 de febrer de 2024.

Subvenció SOM MEV 2024
Aquesta subvenció s’ha dissenyat amb la intenció de promocionar la participació dels agrupaments en el MEV i promoure la sostenibilitat mediambiental dels agrupaments. El període de presentació és del 19 de desembre de 2023 fins al 17 de febrer de 2024.

Subvenció Comarques 2024
S’haurà de presentar solament un projecte per comarca i aquest podrà ser de tota la comarca en general o d’una o diverses branques. El període de presentació és des del 19 de desembre de 2023 fins al 17 de febrer de 2024.

TAULA RESUM DE LES SUBVENCIONS

—————-

Coneixeu altres subvencions de les que el MEV o altres agrupaments puguen beneficiar-se? Contacteu-nos i conteu-nos a mev@scoutsfev.org, al 96 315 32 40 o al 603 89 67 05.

Equip Moviment Escolta de València (MEV)

Si coneixes més gent que puga estar interessada en aquesta documentació del Moviment Escolta de València (MEV), comparteix-ho amb ells pel canal que vulgues des dels botons de baix.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn