Educant persones que canviaran el món.

Coneixeràs un nou grup d’amics i amigues amb qui viuràs molts bons moments. Fareu pinya, compartireu experiències al llarg dels anys i millorareu el vostre entorn.

I no només això: al llarg dels anys, sense adonar-te’n creareu un vincle molt especial!

Es convertirà en #UnaFormaDeVida

escolta
Reproducir video acerca de escolta

TENS ENTRE 6 I 19 ANYS?

Per amistat, per aventura, per companyonia, per principis, per aprendre divertin-te, per adquirir valors com el respecte, honestedat, diàleg, austeritat, llibertat i compromis.

Comparteix noves experiències amb persones de la teua edat i viu les teues pròpies aventures. Perquè des de la participació moltes persones creen un món millor. Si tens ganes d’amistat, diversió i aventura… atreveix-te a conèixer-nos.

Si tot això ha despertat el teu interès per apuntar-te o si coneixes a algú que puga interessar-li, estem presents a Castelló, València i Alacant. Pots posar-te en contacte amb nosaltres i et donarem informació sobre l’associació i els agrupaments, per què pugues triar en quin vols participar.

 

Busques un agrupament escolta?

En aquest mapa pots trobar el que estiga més a prop de la teua casa. També pots contactar amb nosaltres per a preguntar per agrupaments escoltes del teu voltant i la seua localització, el seu horari de reunions, etc.

Ser Escolta

[form]

Si coneixes més gent que puga estar interessada, comparteix-ho amb ells en Facebook, Twitter i Instagram i anima’ls a apuntar-se.
Comparteix en les teues Xarxes Socials: #UnaFormaDeVida
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn