equip-accio-social-fev

Equip d’Acció Social

Encarregades de liderar i coordinar una acció transformadora desde l’escoltisme cap a la societat. Coordinen, a més, als scouts de la federació en acciones conjuntes que teinguen un impacte positiu en la ciutadania i/o el medi.

Posa’t en contacte amb l’equip, escriu a equip.social@scoutsfev.org

Es tracta d’unir el treball dels equips d’acció de Cooperació i Desenvolupament amb el d’Inclusió Social per a crear i dur a terme activitats i recursos com a eina de sensibilització sobre col·lectius desfavorits i millorar la qualitat de vida allà on es necessite.

Què fem?

  • L’objectiu de l’equip enguany és promoure el consum responsable, comerç just, ruscs, cistelles solidàries, grups de consum, etc.
  • Realitzar tallers sobre igualtat, noves masculinitats, bullying… I relacionar-nos amb entitats com a Moviment contra la Intolerància, CEAR, Save the Children, Càritas o Centre d’Acolliment a Refugiats (CAR), entre altres, per a poder proporcionar als agrupaments scouts informació i ferramentes, que permeten treballar els valors.
  • II Jornades Scouts Solidàries (5 – 7 maig 2017). Es tracta de les segones jornades lúdic formatives que inclouran xarrades, campionats esportius, jocs, taules de treball, convivència, amb participació Erasmus +.

L’equip està obert a tota persona disposada a aportar idees i sumar el seu granet de sorra.

Anima’t i participa!